lördag 4 februari 2012

Lite skidåkning och en speedad Oskar

Blev lite skidor för första gången för den här vintern. Tog 2 varv på Ågestas golfbana. Det var bra med snö men väldigt sönderkört och på skatebanan var det mest lössnö så det var grymt jobbigt att köra om för en nybörjare som mig.
Ågesta
Blev inga varvtider att tala om. Fick bästa tid på 40:12 på den 8km långa banan. Hade nog fel valla på. Hade inte tid att tvätta av skidorna sen förra året och då var det plusgrader när jag körde så jag drog bara på 4 lager grön (den som är från -10 till -18 grader) Det var tydligen inte så bra. Så här såg mina skidor ut efter ett varv. Inte så konstigt att det inte gick så snabb men det gick bra uppför... Skidor
När jag kom hem så var det dags för barnkalas då Oskar har fyllt 1 år. Det blev ett helt gäng med småttingar som kom och firade hans födelsedag. Han fick massa fina presenter som han tackar så jättemycket för.
Oskar
Oskar har verkligen varit helt speedad idag. Han har sprungit runt hela dagen och har bara sovit några minuter innan alla kom. När alla var här gick det såklart inte att sitta stil. Det var ful rulle hela tiden och han ville såklart testa alla nya fina leksaker. Var lite kul när lilla Alvin skulle hem och Oskar och Edvin skulle säga hej då. Båda 2 skulle fram samtidigt och klappa honom och var sådär gulliga och skulle lägga filten över honom. Fick tyvärr inget bättre kort än det här på det för de han dra innan jag hitta kameran.
Alvin
Men nu efter 12 timmars springande har batterierna tagit slut och han föll som en fura och slockna direkt efter att han druckigt välling.

Inga kommentarer: