torsdag 24 mars 2016

6x8/2 på 350 watt med hammaren

Idag blev det innomhuscykling igen. Först tänkte jag köra en 20 minutare på 350 watt på morgonen. Dock så vakna jag upp med 3,3 i blodsocker så det blev bara 10 minuter. Lite svårt att köra när jag har hammaren.

På kvällen så skulle det bli 5x8/2 på 350 watt. Hade lite högt blodsocker (14,6) så jag tog 2 ie insulin, brukar ta 4-5 ie i vanliga fall om jag inte skall träna.

Hoppa upp och börja köra. Körde växelviss med 100 och 70 i kadens och som vanligt gick det mycket lättare med 70 i kadens.
Klarade 3 intervaller ganska bra men sen började det gå riktigt tungt. På 4:e fick jag ta en liten fuskpaus men växlade snabbt om till 70 i kadens och då lyckades jag härda ut.
På 5:e så fick jag ganska snabbt växla till 70 i kadens för att klara 350 watt. Växla några extra gånger för att få variation men det var riktigt tungt att köra på 350 och det gick lite upp och ner.

Det kändes riktigt tungt idag. Benen var helt stumma.





























Klev av och gick och tog ett blodprov och fick 2,6. Var tvungen att ta ett nytt för det kändes alldeles för lågt men fick samma värde. Helt otroligt att jag över huvud taget lyckades hålla den effekten med det låga blodsockret, och inte så konstigt att jag kände mig helt död på slutet.

Fick bli en stor middag på det så jag skulle vakna till liv igen

Inga kommentarer: